zaterdag 17 april 2010

Aan de grond

Net de koffer ingepakt, komt het definitieve bericht: de vliegtuigen blijven voorlopig nog aan de grond, in ieder geval tot 11:00 uur zondagochtend. Dus, geen vlucht naar Suriname voor Trivelino. Jammer voor de spelers vooral, die er helemaal klaar voor waren.
Voor nu dus: mission impossible.
Maar uitstel hoeft niet altijd afstel te zijn: het is nu het plan om in oktober te gaan. Gaan we eerst wat vulkanen dichten voor die tijd.
Slaap lekker allemaal!

2 opmerkingen:

Janneke zei

Wat ontzettend vervelend voor jullie allemaal!! Jammer dat die aswolk letterlijk roet in het eten ooit. Van uitstel komt hopelijk geen afstel. Maar liever dat dan onveilig op weg toch??

Unknown zei

erg jammer, ik zit voor een stage opdracht in Suriname en las in maart een artikel in de Surinaamse krant over jullie voorstelling. Een voorstelling die ik graag had willen zien. Nu lees ik dat jullie niet meer naar Suriname afreizen vanwege de vulkaan, niet bij stil gestaan dat die idd de vliegtuigen even niet vliegen. Ik hoop dat er nog een mogelijkheid is om jullie voorstelling te zien. in ieder geval veel succes gewenst...

gr Robbert

Ps de groeten uit Paramaribo