donderdag 7 april 2011

PREMIERE ZEER GESLAAGD!!!

De premiere zit erop. Na weken, maanden, jaren repeteren was het dan afgelopen zaterdag zover. Hamlet ging in theater Pierrot in premiere. Op vrijdag hadden we nog een generale repetitie gehouden, waarbij gelukkig een en ander fout ging. Maar iedereen had er wel vertrouwen in dat de voorstelling een succes zou worden. En dat werd het ook. Het theater zat lekker vol, en de toeschouwers en spelers hadden er zin in. Er werd flink gelachten om de grappen in het stuk (en dat zijn er veel), en geapplaudisserd na de dansen. De spelers zagen er prachtig uit, de de live band die het stuk begeleidde ging ook af en toe uit zijn dak.Ook de barbecue die voor de voorstelling werd gehouden was erg gezellig. Het weer werkte natuurlijk ook erg mee.

We gaan hier natuurlijk niet vertellen wat er in het stuk allemaal gebeurt, want dat moet u zelf maar komen zien.We hebben tenslotte nog 7 voorstellingen te gaan. Als u nog kaartjes wilt bestellen, moet u dit snel doen, want de kaartverkoop loopt hard. Zo is de voorstelling in de Tobbe op 2 plaatsen na uitverkocht, en in Rijswijk gaat het ook hard. Zodra de foto's van de premiere klaar zijn krijgen ze een plaatsje op de site.

PS RTV West heeft zaterdag televisie opnames gemaakt voor het programma Tiswat. Dat programma wordt vandaag uitgezonden.
Kijken dus.

Tot kijk in het theater.

Geen opmerkingen: