woensdag 20 oktober 2010

Doorslaand succes

De voorstelling vandaag was een superstunt. Ruim zeshonderd mensen zagen de stukken van de Monkouschool en Trivelino. In de opgelapte schouwburg zag het groen-wit van de geblokte blousjes van de schoolkinderen. Het enthousiasme spatte er vanaf. Applaus en lachsalvo's tussendoor. Ram stak de mensen in zijn geboortestreek een hart onder de riem. De eerste reacties vanuit de politiek, hoe pril ook, zijn al binnen. Publicaties in vier dagbladen en uitzendingen in het gewone, regionale en jeugdjournaal maken dat wij op straat herkend worden. In vermomming gaan wij over straat, haha, nee hoor dat valt nog wel mee. Maar alles bij elkaar was het een groot feest en iedereen was na afloop moe maar helemaal voldaan. De middag en de avond hebben we gerelaxed, we maken ons nu op voor de terugreis.

En o ja, Mirjam heeft een stuk angst voor honden overwonnen hier.
Wel te rusten!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo Surinamegangers,

Wat geweldig, dat jullie zo'n succes hadden. Super leuk, dat jullie zo geweldig hebben samengewerkt met de Surinaamse groep. We wensen jullie een hel goede reis. Groetjes van
Peter en Annelies Roggeveen

Anoniem zei

Volgens mij worden jullie super beroemd in Suriname! Jullie leveren een belangrijke bijdrage aan de vriendschap tussen Surinamers en Nederlander. Geweldig. Heb je ook weer zin om naar huis te gaan of zouden jullie nog liever langer willen blijven? Ik denk dat Yvonne wel blij zal zijn als iedereen weer veilig op Schiphol aankomt. Goede reis en een kus voor Hanna.
Waltraut

Nico zei

Hallo mensen!

We hebben jullie verhalen gelezen en we vinden het leuk dat het goed is gegaan! Waar wij benieuwd naar zijn is: zijn de liedjes 'n beetje "aangeslagen" en was alles goed te horen? We horen/lezen het wel. Goede reis terug!
Leon & Nico Schmitz,
muziekmakers