maandag 11 oktober 2010

Oefenen

Een regenachtige dag, dat is nou de tropische regen waar ze het over hebben. De dag begon vroeg, voor sommigen zeer rvoeg. Dat kwam omdat Vera en Yvonne bij het wekken de Nederlandse tijd erop na hielden; om half drie gingen ze vrolijk aan de slag. Het was wel veemd dat het nog zo donker was, had Vera nog gedacht. Enfin. Vijf uur later alsnog aan de ontbijttafel, lekker fris was het nog. Veel broodjes, eieren en yoghurt. En een grote bak koffie of thee. Daarna meteen aan de bak, repeteren en improviseren. De butler had een knoerd van een geluidsinstallatie neergezet in de open Walibihut. Daarna op weg naar Paramaribo in de bekende bus. We gingen eten en een aantal gingen het theater Thalia verkennen, een prachtig pand (van binnen) maar wel wat weinig faciliteiten, Dat wisten we. Dus regel de regel. Komt dik in orde, we verwachten veel publiek, zeker 's ochtends in Par en in Nickerie. De avond is nog even afwachen. Maar dat is vrijdag pas. Nu eerst nog lekker chillen en repeteren. Het is een prachtig avontuur.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Heel leuk om zo te kunnen meeleven, verschil met 50 jaar terug, geen pc, brief per boot of vliegtuig. Het was een leuk gezicht inderdaad het afscheid op Schiphol. Ik hoop voor jullie dat je niet teveel tropische regen krijgt, maar mijn surinaamse collega's gevraagd te hebben kan dat wel meevallen. Veel succes met de repetities en uitvoeringen en geniet van de uitstapjes, tussendoor en toeristisch. En speciale groeten voor Joury en Hanna. Tot schrijfs en toi toi
Martin van den Bos

Anoniem zei

Heel veel plezier en succes, mede namens Steinmetz | de Compaan.

Emily May 't Hoen
communicatie

Cees en Petri van der Lans zei

Lieve allemaal

Jammer van de regen maar na regen komt zonneschijn fijn dat jullie een goede reis hebben gehad

Hopelijk hebben Yvonne en Vera de horloges nu op de juiste tijd staan zodat er nog meer geslapen kan worden

Veel succes met de repetities en natuurlijk eeen geweldige voorstelling vrijdag

HARTELIJKE GROETEN EN VOOR Mirjam een dikke kus

Dag Cees en Petri van der Lans

Truus en Rob zei

De eerste foto van Hanna en Gonnie zijn goed overgekomen. Het is een mooie foto geworden. We dat er nog vele mooie foto's zullen volgen.
Hartelijke groeten aan allen.

Truus en Rob

Esther zei

Hallo allemaal,

leuk om zo op de hoogte te worden gehouden van wat jullie daar allemaal meemaken.
Succes met de repetities en de voorstellingen! En hopelijk kunnen jullie ook nog een beetje relaxen (bij het zwembad!) en wat van de omgeving zien.
Groetjes en dikke kus voor Hanna.
Esther

Anoniem zei

Hallo Allemaal,

Vol spanning zit ik weer te wachten iets uit Suriname te horen,
Fijn om op die manier op de hoogte te blijven van alles wat jullie doen en mee maken. Ik wens jullie veel succes met de optredens en workshops.
Veel liefs voor iedereen en vooral aan Walter.
Groetjes, Rika

Saskia Huijzendveld zei

Lieve Cast, Creatives en Crew
oftewel allemaal,
Ik hoop dat jullie eerste voorstelling (en het slotdansje)goed is gegaan en jullie vanavond ook en leuke en goede voorstelling neerzetten.
Toi toi toi en veel succes en nog meer plezier.
grietjes Saskia