woensdag 13 oktober 2010

Gratis bonnen

Hallo allemaal,

Vandaag, woensdag, een relaxte dag. Eerst nog een keer oefenen en improviseren. De mensen hebben wat geshopt in Par en een roti gegeten. Daarna lekker zwemmen en dan alweer eten. Om half acht gaan we met een open bus een lichtjestour rijden door Par. We hebben er zin in.
Morgen de generale.
In de stad kreeg ik een foldertje van ons in de handen gedrukt, of ik ook wou komen kijken. Er waren drie stagiaires uit Nijmegen actief mee, leuk hoor. Het kan best zijn dat er veel mensen komen kijken, er wordt enthousiast op gereageerd. Kan ook zijn omdat er een gerucht de ronde doet dat er drink/eetbonnetjes verstrekt worden. We zien het wel. Allemaal de groeten van de denderende dappere dodo's.

3 opmerkingen:

Peter en Annelies zei

Veel plezier bij de voorstellingen morgen, een volle zaal en applaus toegewenst voor de komende voorstellingen!

groetjes,

Peter en Annelies

Denise Roggeveen zei

Groetjes aan Michael van zijn zus, en de rest van de groep natuurlijk ook. Rock the house in Paramaribo!

Anoniem zei

HEY IEFIE, how are you? we are goed.
We hebben goed ons best gedaan afgelopen woensdag,tja, met het geluid ging het natuurlijk weer mis! zeer spectaculair dus!George is huilend weggerend:) Leuk om jullie ervaringen te lezen en ben je nu al gewend aan de tijd meid?? Je gaat toch wel uitgerust terugkomen he? want er valt hier nog een hoop voor je te doen!! GRoetjes van GRaatje en GEorge