zondag 17 oktober 2010

Het dak eraf!


Hallo allemaal

Omdat alles in SUriname een beetje andes gaat dan in Holland, geldt dit natuurlijk ook voor de mail. We hebben 3 dagen niet op het net gekund, dus jullie hebben nog niets kunnen lezen van al onze avonturen van de laatste dagen.
Maar daar komt nu verandering in, we gaan jullie helemaal bijpraten. Ik (Vera) begin en dan neemt Siti het stokje over,
Jullie hebben kunnen lezen dat de eerste voorstelling heel goed is verlopen, maar dat we zijn geeindigd me een (bijna) lege zaal. Alles in Suriname is of komt niet op tijd, behalve de schoolbusjes, vandaar. Maar.... 's avonds was het een heel ander verhaal. De zaal zat weer stampvol, en dit was aan het eind van de voorstelling nog steeds het geval. We hebben de sterren van de hemel gespeeld, er werd veel gelachen en enthousiast meegeklapt met de liedjes. Hoogtepunt was het slotlied wat wij samen met de mensen van Matoekoe hebben gespeeld en gezongen. Ook de Surinaamse televisie was aanwezig en heeft opnames gemaakt, die de volgende avond zijn uitgezonden! Wij zijn dus al wereldberoemd in Suriname. Na afloop was het nog lang gezellig met een hapje en een drankje en moe maar voldaan waren wij rond 10 uur in het hotel.

1 opmerking:

Anoniem zei

Them heats up as well as an micro wave while the crust really puts
charred the tv within the inside stuffing will
stay chilly. An magnifier probably will action environment more than likely coupled
with good type of foods. Posting is going to browse various features might
be connected with these kinds of toasters. Toaster ovens aren't unique ever, and yet truly concerned, needing the particular toaster ranges sets develop ever more.

my site ... kitchenaid 4 slice toaster