maandag 18 oktober 2010

Nieuw Nickerie, via Wageningen

(Mirjam):
Vandaag een lange reis gemaakt naar Nickerie, via het dorpje Wageningen. Om 16:00 uur waren we hier. Even bijkomen en toen eten. Onder het eten gezongen voor Yvonne. Omdat die vandaag jarig is. Tussen de middag hebben we een broodje kaas gegeten in plaats van bami of nassi. Het gaat hier nu vrij goed. Morgen gaan we een workshop doen en kin de middag de generale repetitie in de schouwburg.

(Ed) Halverwege een stop in een klein dorpje met prachtige houten huisjes. Hier vormde zich een lange rij wachtenden voor een toilet bij een winkel. Voor SRD 1,- pp konden we er weer tegenaan. Er was een klein kraampje waar twee enorme vrouwen in stonden, ze verkochten fruit, cake, nootjes en drankjes. Ze hadden ook een doodshoofdaapje bij zich, aan de ketting. Een man kende ons van de televisie en zei dat hij zou komen kijken.
Het landschap werd steeds vlakker en kaler en Ram, die uit deze streek komt, was weer onze reisgids en vertelde van alles over de landbpuw en zo.

Nu in het hotel, een klein zusje van Residence Inn Paramaribo, maar ook ok en in ieder geval een goede internetverbinding en heerlijk eten!!!!
(EN: Nina gefeliciteerd, 17 jaar!)

4 opmerkingen:

Cees en Petri zei

Lieve allemaal,

Wat een belevenis is deze reis wij genieten van de stukjes en de mooie foto

Natuurlijk spelen jullie goed kan niet anders met jullie talent en goede begeleiding wij zijn heel trots op jullie

Veel plezier nog en voor Mirjam een dikke kus en we zijn druk met je kamer bezig

Groetjes Cees en Petri

Waltraut zei

Dag Hanna en allemaal,


Een reis vol verrassingen! Ja, het gaat niet altijd zo als je plant. Dat heeft ook iets leuks. Genieten jullie maar van elke dag.
groetjes, Waltraut

Ruud zei

Lieve Ief

Di mi jere joe verjari
Di mi jere joe verjari
Di mi jere joe verjari
Ne mi kom versteri joe

A nof joe koek a nof joe sopie
A nof joe koek a nof joe sopie
A nof joe koek a nof joe sopie
Ma mi kom versteri joe
Hatsjoe!

Natuurlijk ook voor de koek en de drank

Gefeliciteerd van Ruud,Paul en Nina

Truus en Rob zei

Hallo Allemaal,

Hartelijk gefeliciteerd Yvonne, nog vele jaren in goede gezondheid. Wat leuk dat jullie zo'n succes hebben met het optreden in Suriname.
Rob en Truus.